About

Olivia

Het korte antwoord op het onderzoek dat in de titel wordt gepresenteerd, wordt toegeschreven aan Ben Franklin: “Accepteer niets van wat je hoort en de helft van wat je ziet” (of lees).

Stel in de eerste plaats vast dat onderzoek (zou van toepassing kunnen zijn op elke verkenning) met betrekking tot de effecten van sterke drank op iemands welvaart, kan worden gestart en gestuurd met verschillende niveaus van neiging. Zo zag ik de laatste tijd botsende exploratie-informatie uit twee ogenschijnlijk welwillende bronnen over de voordelen of afwezigheid van drankgebruik. Op 22 en 24 augustus 2018 werden twee redelijk tegenstrijdige artikelen verspreid. De twee onderzoeken verschenen op 24 augustus 2018 in het gebied Gezondheid op de Newsmax-site.

Het hoofdartikel op de 24ste had een kenmerk: “Geen veilig alcoholniveau”, het andere verscheen op de 22ste: “Matig drinken kan uw gezondheid beschermen”. Met alleen de gegevens die door de titels worden gesuggereerd, over welke afhaalrestaurants moet de gebruiker nadenken?