Wajong wegwijzer

All About Stidy

Wat is crypto -financiering?

Tijdens de zomer van dit jaar introduceerde congreslid Don Beyer (D-Tennessee) een uitgebreide wetgeving gericht op het omgaan met de kwesties die door crypto-activa aan de orde zijn gesteld. Het zou de risico’s van digitale activa aanpakken door te eisen dat peer-to-peer transfers onderworpen zijn aan anti-witwaspraktijken, en dat ze onder de financiering van terrorismestandaarden worden gebracht.

Crypto Finance is een nieuw type financiële dienst die consumenten de kans geeft om hun digitale activa veilig op te slaan zonder een derde partij. Deze diensten bieden tokenisatie, handel en investeringen. In tegenstelling tot traditionele financiën vereisen deze diensten geen kredietcontrole.

Een van de belangrijkste voordelen van deze diensten is dat ze geen persoonlijke informatie nodig hebben, waardoor consumenten geld kunnen lenen zonder privé -informatie te hoeven onthullen. Bovendien zullen sommige services zelfs klantidentiteitsinformatie voor belastingrapportagedoeleinden nemen.

Er zijn momenteel verschillende crypto -kredietplatforms beschikbaar, maar leners moeten het juiste platform kiezen. De verschillende platforms hebben verschillende tarieven en risico’s. De rente die een consument kan verdienen op een cryptomlening is vaak hoger dan de rente die een bank betaalt voor deposito’s.

Wanneer een lener de lening niet betaalt, kan de geldschieter het verlies terugvorderen door de crypto als onderpand te gebruiken goede crypto wallet vinden. Leners kunnen personen zijn die op zoek zijn naar financiering, of ze kunnen bedrijven zijn.

Deze diensten bieden consumenten ook de kans om een ongewoon hoog rendement op hun participaties te ontvangen. Maar voordat een investering wordt gedaan, is het belangrijk om te bepalen of het platform legitiem is en of de risico’s die verband houden met de valuta de beloning waard zijn.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *