Wajong wegwijzer

All About Stidy

Welk onderzoek naar de effecten van alcoholgebruik zou u moeten geloven, maak uw keuze?

Het korte antwoord op het onderzoek dat in de titel wordt gepresenteerd, wordt toegeschreven aan Ben Franklin: “Accepteer niets van wat je hoort en de helft van wat je ziet” (of lees).

Stel in de eerste plaats vast dat onderzoek (zou van toepassing kunnen zijn op elke verkenning) met betrekking tot de effecten van sterke drank op iemands welvaart, kan worden gestart en gestuurd met verschillende niveaus van neiging. Zo zag ik de laatste tijd botsende exploratie-informatie uit twee ogenschijnlijk welwillende bronnen over de voordelen of afwezigheid van drankgebruik. Op 22 en 24 augustus 2018 werden twee redelijk tegenstrijdige artikelen verspreid. De twee onderzoeken verschenen op 24 augustus 2018 in het gebied Gezondheid op de Newsmax-site.

Het hoofdartikel op de 24ste had een kenmerk: “Geen veilig alcoholniveau”, het andere verscheen op de 22ste: “Matig drinken kan uw gezondheid beschermen”. Met alleen de gegevens die door de titels worden gesuggereerd, over welke afhaalrestaurants moet de gebruiker nadenken?

Wat moet de koper accepteren? Ik ben al een hele tijd bezig met het schrijven van verwarde onderzoeken die vergelijkbaar zijn met de voordelen van het drinken van wijn en sterke drank in het algemeen. Ik ontdek dat de divergentie in onderzoeken een nadelige invloed kan hebben op het nemen van overwogen keuzes op basis van gegevens in dergelijke onderzoeken. In het geval dat je het op prijs stelt om wat cocktails te verslinden, ben je waarschijnlijk enthousiast over de langdurige gevolgen. In het licht van de onophoudelijke onderzoeken die de twee kanten van de kwestie bestrijken, is het in ieder geval moeilijk om veel vertrouwen te hebben in een bepaald onderzoek of zelfs maar tot een verstandig eindresultaat te komen.

De meeste voordelen van het gebruik van wijn hebben te maken met cardiovasculaire voordelen. Een Franse onderzoeker heeft geruime tijd nagedacht over wijn en druivenpitten / schillen. Hij werd breed verdeeld in vergelijking met de winsten tegen oxidatiemiddelen door wijn, en druivenpitten in het bijzonder. Zijn beslissingen in de jaren 80 waren dat de voordelen van wijn, in het bijzonder het uitdruiven van druivenpitten, verbazingwekkend waren in vergelijking met het welzijn van het hart, het vaatstelsel en de flexibiliteit van de huid, om enkele voorbeelden te geven. “In 1985 had Jack Masquelier de mogelijkheid om de uitzonderlijke en momentane constructieve resultaten die OPC’s (een vijand van oxiderende verbindingen in druivenpitten / schil en wijn) op het menselijk lichaam hebben, extra te verduidelijken toen hij ontdekte dat OPC’s gratis revolutionairen doden, de normale reden voor degeneratieve aandoeningen en oud genoeg beginstadium gerelateerde veranderingen in het lichaam. “

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *